WhatsApp
Reviews | Selected Classics
...
Maxime Bijl

Afgelopen week mijn nieuwe auto bij Selected Classics gekocht. Van begin tot eind hele goede en vriendelijke service. Auto ziet er echt als nieuw uit. Het was voor ons een eindje rijden vanuit Rotterdam maar dit was meer dan de moeite waard. Wat mij betreft komt ondanks de afstand mijn volgende auto hier weer vandaan.

2020-07-15

...
Robert Heester

Jur Baggen is een autogek, in positieve zin! Hij weet heel goed waar een auto speciaal door wordt. Hij kijkt en beoordeelt snel optische, technisch maar ook marktwaarde op een correcte wijze. Juist dat is noodzakelijk een bijzondere auto te kopen of verkopen. Maar bovenal is het samenwerking een vertrouwensbasis, hij straalt dat uit maakt maakt het ook waar. Ik ga snel weer een avontuur met hem aan en wens hem veel succes verder.

2020-05-20

...
Jerome Paumen

Selected Classics is een jong, zeer enthousiast en kundig bedrijf. Kwaliteit staat voorop, ook toen mijn nieuwe aanwinst direct na verkoop een probleem vertoonde was er alle welwillendheid om dit samen goed op te lossen. Op zoek naar de klassieker van de toekomst, dan is een bezoek zeker de moeite waard.

2020-03-17

...
Wilma Maarezeeuw

Vorige week met Cor van Zetten onze mooie mercedes SLK cabrio opgehaald bij Selected Classics. Bij het vooraf kijken en informeren was de ontvangst al heel hartelijk, een proefrit ter plaatse was ook geen probleem. Bij het afleveren van de auto was de auto mooi ingepakt en met een bos bloemen en fles wijn, leek het net of we een nieuwe auto gekocht hadden ,in plaats van een youngtimer. De service is prima, Jur komt zijn afspraken na. Dit bedrijf is echt een aanrader

2020-01-24

...
Dean Yt

Vorige week een mooie Fiat 500 gekocht bij Selected Classics. Vanaf het eerste moment tot aflevering van de auto uitstekende service gehad. Ondanks dat de auto 7 jaar oud was stond hij bij Selected Classics in showroom conditie. Tevens was het nodige onderhoud aan de auto gedaan en was alles netjes door facturen aantoonbaar wat een stuk vertrouwen geeft.

2020-01-14

...
Erik Meijer

Geweldige service, eerlijk advies en een bijzonder hartelijke ontvangst met een kopje koffie. Absolute aanrader 👍👍👍

2019-12-26

...
Yannick Koekelkoren

Top service en prima communicatie bij de verkoop van mijn auto. Razendsnel verkocht door een echte liefhebber. Zeker aan te raden!

2019-08-28

...
Robert de Zeeuw

Top service en heldere communicatie. Ik heb mijn auto via Selected Classics razendsnel verkocht. Zeer aan te raden!

2019-09-24

...
Marc Bos

Geweldig mooie Volvo XC90 T5 youngtimer gekocht bij Selected Classics. Auto was van eerste eigenaar die vanaf de eerste dag bij een Volvo dealer (Kallen) in onderhoud is geweest. Dat was ook te zien bij de bezichtiging en te merken tijdens de proefrit. Zeer solide auto. Over de eigenaar van Selected Classics kan ik kort zijn: prettig om mee te praten, is zeer professioneel en je merkt dat hij passie voor zijn bedrijf en auto’s heeft. Daarbij is hij deskundig en eerlijk. Wanneer je een goede, betrouwbare auto zoekt, dan ben je zeker bij dit bedrijf op het juiste adres.

2019-08-14

...
Nicole van Gerven

Prachtige, goed verzorgde Jaguar gekocht bij Selected Classics. De communicatie verliep uitstekend. Nette, betrouwbare en deskundige service door een oprechte liefhebber. Highly recommended.

2019-07-23

...
Bjorn Jordan

super tevreden over de correcte en snelle service! gister mijn range rover in ontvangst mogen nemen en hier heel tevreden mee. een echte aanrader voor iedereen!

2019-06-04

...
Stan Keulers

Enthousiast, eerlijk en recht door zee. Prima service, deskundig en zeer professioneel. Een aanrader om zaken mee te doen voor zowel verkoop als ook aankoop van een auto naar keuze!

2019-04-15

Neem Contact op 

 

Locatie

Rijksweg noord 49,

6162 AC, Geleen

Openingstijden

Maandag: Op afspraak

Dinsdag: Op afspraak

Woensdag: 10:00 tot 17:30 uur

Donderdag: 10:00  tot 17:30 uur

Vrijdag: 10:00 tot 17:30 uur

Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur

Zondag: Op afspraak

Een afspraak maken buiten de bovenstaande uren is in onderling overleg mogelijk. Ook ‘s avonds en op zondag. 

Stuur een bericht

13 + 4 =