WhatsApp
Reviews | Selected Classics
...
John Stienen

Als fanaat zoek ik regelmatig een auto met passie met al enige ervaring. Uiteraard dan juist de uitdaging om een auto te vinden die goed onderhouden, bereden is, liefst van een liefhebber waardoor de auto er uit ziet / loopt als nieuw. Op zoek naar een E89 Z4, uiteraard een 6-lijn, ben ik na een lange omweg uitgekomen bij een pareltje wat Jur in zijn showroom had staan tussen de andere parels! De aankoop ging erg makkelijk, no nonsens open en eerlijk. Na een beurt en de laatste pintjes heb ik de Z4 gisteren opgehaald, mooi onder een doek / wijntje / bloemetje wat het geheel zeker af maakt. Jur gaat me vaker zien!

2021-12-27

...
Maarten Gielen

Afgelopen week gekeken naar een Mercedes SL. Zeer prettig ontvangen en deskundig advies. Prachtige collectie aan auto’s met goede historie en onderhoud. Van harte aanbevolen!

2021-06-17

...
Thijn Nijsten

We kwamen bij Jur voor onze eerste auto en gaven onze wensen aan. Hij heeft daarna met ons verschillende opties doorgelopen. Hij nam de tijd en wist goed advies te geven. Na het eerste gesprek is Jur opzoek gegaan naar een geschikte auto. Na een week kwam hij met een auto die voldeed aan al onze wensen. Bij de aankoop van de auto zag je de passie en kennis die Jur heeft voor zijn vak. Wij zijn erg blij met onze eerste auto!

2021-05-14

...
Karin van Wijk

Afgelopen zaterdag hebben wij de Audi TT cabrio opgehaald. Wij zijn door vader en zoon zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Alle documenten waren compleet en de deskundigheid kwam goed naar voren doordat Jur ons alles over de auto kon vertellen. Zelfs bij het ophalen van onze nieuwe auto werden wij verrast, het leek weliswaar of wij een nieuwe auto kochten; een kleed die van de auto getrokken werd, een bos bloemen en een flesje wijn. Een top service die je tegenwoordig niet overal meer ziet!

2021-04-12

...
Martijn van Boekel

De gave fotos van nu onze Mazda MX5 op de website van Selected Classics waren de trigger om te gaan kijken en de staat van de MX5 zoals beschreven op de site klopte 100%. De toewijding van Jur voor zijn auto’s en hoe hij ze aflevert verdient alle lof. Onze hele ervaring met Selected Classics was zeer prettig en derhalve bevelen we ze van harte aan!

2021-01-16

...
Rob Zwambag

De gave fotos van nu onze Mazda MX5 op de website van Selected Classics waren de trigger om te gaan kijken en de staat van de MX5 zoals beschreven op de site klopte 100%. De toewijding van Jur voor zijn auto’s en hoe hij ze aflevert verdient alle lof. Onze hele ervaring met Selected Classics was zeer prettig en derhalve bevelen we ze van harte aan!

2021-03-16

...
Niels de Lagne

Een erg goede ervaring met Selected Classics, Bij de testrit van een Alfa romeo Mito waren er een paar aandachtspunten bij de auto waar hij goed naar luisterde en ook heeft laten aanpassen/repareren voor de koop! Goed contact en open voor de toekomst. Kort om, een fijne koop!

2021-02-25

...
Danny Geraats

Op de vrijdagavond werd ik te woord gestaan door een vriendelijke man, zaterdagochtend meteen welkom. Verliefd geworden op een van de vele mooie classics. Na de proefrit nam dhr uitgebreid de tijd om al onze vragen te beantwoorden. Deskundige man, met een professioneel en ambitieus team achter zich. Inruil was mogelijk met een eerlijk bod, bloemetje en fles wijs na de aankoop. Een aanrader voor de echte autoliefhebber!

2021-01-25

...
DaP Velde

Na een lange tijd gezocht te hebben naar een andere auto, ben ik uitgekomen bij Selected Classics. Bij het bezichtigen van de auto werd ik op een openlijke manier ontvangen. Na een proefrit te hebben gemaakt, was het voor mij wel duidelijk dat ik de auto wilde kopen. Toen ik de auto ging ophalen, kwam ik er achter dat de stuurbediening niet naar behoren werkte. Jur gaf aan dit niet op dat moment te kunnen verhelpen. Hij gaf aan dat ik dit kon doen als ik thuis was bij de garage, en dan de rekening op kon sturen. Al met al, een zeer goede service. Eerlijkheid staat voor op.

2020-12-31

...
Rob Egbers

Zeer goeie en vriendelijke service. Contact ging vlekkeloos en de deal was snel gemaakt. Zeer tevreden met mijn aankoop en zou zeker in de toekomst nog wel is een auto kopen bij dit top bedrijf !

2020-12-29

...
Loek

Ongeveer 1 maand geleden heb ik een auto gekocht bij Selected Classics. Ik zocht een specifieke auto en bij Selected Classics hadden ze een mooi exemplaar staan. Het hele contact was vlekkeloos. Van het aanvragen van een testrit tot de afhandeling van de koop. De eigenaren van Selected Classics zijn heel aardig en hebben verstand van autos. Verder zijn ze realistisch en zeggen ze waar het op staat. Dit heeft geholpen bij de koop van de auto. Toen ik de auto ophaalde was deze heel mooi gepoetst en werkte alles zoals het hoort te werken. Na 1 maand ben ik nog steeds zeer tevreden met de auto. Kortom, ik ben blij dat ik deze auto heb gekocht en Selected Classics is een hele fijne en betrouwbare zaak.

2020-10-15

...
Ivo Didderiens

Ik kwam bij Jur om mijn droom bespreekbaar te maken. Juist bij hem, omdat hij eerlijk, open en oprecht is. Hij nam mij en mijn ideeën zeer serieus en dit resulteerde ook in een mooie overeenkomst. Service staat hoog in het vaandel en dit heeft ook de doorslag gegeven om met Selected Classics in zee te gaan. Jur heeft echt geholpen om mijn droom realiseerbaar te maken en daar ben ik hem altijd dankbaar voor!

2020-09-18

Neem Contact op 

 

Locatie

Rijksweg noord 49,

6162 AC, Geleen

Openingstijden

Maandag: Op afspraak

Dinsdag: Op afspraak

Woensdag: 10:00 tot 17:30 uur

Donderdag: 10:00  tot 17:30 uur

Vrijdag: 10:00 tot 17:30 uur

Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur

Zondag: Op afspraak

Een afspraak maken buiten de bovenstaande uren is in onderling overleg mogelijk. Ook ‘s avonds en op zondag. 

Stuur een bericht

8 + 3 =