WhatsApp
Reviews | Selected Classics
...
Michael Marschall

Heb niet meer dan lof voor de manier waarop ik door hun ben geholpen , doordat de auto net voor de vakantie gekocht was en het niet zeker was of deze dan klaar was boden ze een zelfde andere vervangende auto aan . Gelukkig heb ik mijn eigen auto gekregen waar ik zeer tevreden over ben en gelijk 4500 km mee gereden heb . Maar ook na de verkoop is contact zeer correct en ze geven echt aandacht aan de klant . Ik zal zeker hier weer terug gaan als ik deze weer ga inruilen mede omdat ze ook een hele leuke keuze hebben in mooie speciale auto's.

2022-09-23

...
Stefan Hooghiem

In mijn zoektocht naar een Porsche 997 ben ik bij Selected Classics terecht gekomen. Een mooie zaak met een fraaie selectie bijzondere auto’s. Samen met Jur uiteindelijk een prachtige handgeschakelde 997 gevonden met een lage kilometerstand en een volledige onderhoudshistorie. De auto werd in bijna nieuwstaat afgeleverd. Het hele aankoopproces heb ik als zeer prettig ervaren. Er werd alle tijd voor me genomen. Jur en ook vader Jos bedankt. Inmiddels heb ik er al enkele honderden kilometers opzitten waarbij de auto voldoet aan alle verwachtingen en steeds voor een brede glimlach zorgt

2022-09-21

...
Chris Jonker

Professioneel en kundig ten top! Sinds gister ben ik trotse eigenaar van een mooie bmw z4 2nd gen. Ik kan geen beter bedrijf wensen om deze aanschaf te maken. De eigenaar, zeer vriendelijk, veel kennis van zaken en heeft een mooi wagenpark aan te bieden. Snoepwinkel voor volwassenen. Als je op zoek bent naar een mooie en vooral betrouwbare occasion dan ben je hier aan het goede adres. @Jur, Tot de volgende aankoop! Gr, Chris Jonker

2022-09-20

...
Theo Walpot

100% aan te bevelen. Na enkele auto's hier te hebben aangekocht kan ik alleen maar bevestigen dat Jur en Jos altijd even eerlijk en vriendelijk zijn. De Auto's zijn altijd perfect omschreven. Jur en Jos zijn ook mensen wat de auto's tot in de puntjes perfect maken. Zeer aangenaam contact en zeer leuke ontvangst. Jullie zien mij zeker nog terug in de toekomst.

2022-09-16

...
John Stienen

Als autoliefhebber heb ik hobby aan het zoeken-, kopen en koesteren van écht en passievolle youngtimers. Na enkele jaren genieten verkoop ik ze vaak weer aan een andere liefhebber waarna ik weer op zoek ga naar een andere. Een jaar geleden had ik een mooie Z4 E85 3.0 verkocht en was ik op zoek naar een E89. Nét iets minder spartaans als de E85. In mijn zoektocht kwam ik uit bij Jur en Jos waar het pareltje stond die ik zocht tussen vele andere top auto's. Door de gedeelte passie, maar vooral doordat het niet voelde als 'verkoop' zoals bij de gemiddelde Audi dealer, was de koop snel rond. De levering was top, als nieuwe, mooi onder een doek met een bloemetje / wijntje erbij, geweldig! Ik rij veel voor mijn werk en ik heb pas één keer een zákelijke auto zo afgeleverd gekregen ;) Update 8-22. Na een jaar intens genieten van mijn geweldige Z4 E89, waar inmiddels vette 18

2022-09-16

...
Kees en Tanja

wij hebben bij Selected Classics een prachtige BMW Z4 roadster gekocht in de mooie kleur havanna bruin met maar 25 duizend kilometer op de teller, auto is van 2010. zowel de communicatie als de proefrit en de gehele afhandeling van de aankoop liep perfect. toen wij de auto gingen ophalen stond hij klaar onder een zwart laken en werd hij onthult alsof het een geheel nieuwe auto was. hij zag er wel zo uit........showroom nieuw zag hij er uit en daarbij kregen wij een mooie fles wijn en een prachtige bos bloemen. wij zijn zeer tevreden over Jur en zijn ouders. een bedrijf met passie en verstand van auto's. no nonsens mentaliteit en een eerlijk verhaal. kortom wij zijn meer dan tevreden en hebben een prachtige auto in ons bezit. Wij zullen zeker in de toekomst nog wel eens zaken doen met Jur en zijn vader. zelden een goed gevoel over gehouden aan zaken doen met een auto daeler , maar bij Selected Classics zijn wij met een zeer prettig gevoel weggereden. groet Kees en Tanja. Sterke punten transparant, eerlijk afspraken nakomen en goede communicatie, en uiteraard zeer mooie auto's. Zwakke punten geen enkel punt van krittiek

2022-07-01

...
Ilona Schel

Prachtige Porsche 996 gekocht. In perfecte staat Complete historie . In deze prachtige zaak vind je de met passie geselecteerde auto's in perfecte staat. Van het begin tot eind prettig zaken doen. Ook het ophalen was een feestje:)

2022-06-06

...
Harry Cordewener

Na lang wikken en wegen besloot ik 2 weken geleden mijn Porsche 996 te koop aan te bieden. De Porsche was al 15 jaar in mijn bezit en het besluit was niet gemakkelijk genomen. Als particuliere verkoper voelde ik er niets voor om de auto op internet te koop te zetten en dan met pseudo-geïnteresseerden te moeten onderhandelen ( waarbij vaak de eerste vraag is of er wat van de prijs af kan). Bij Selected Classics heb ik de auto in consignatie gegeven en dat is mij prima bevallen. We kwamen een prijs overeen en die is ook gerealiseerd. Er werd van van 996 een fotoreportage gemaakt , zó mooi dat bij mij zelfs weer de twijfel toesloeg🥲. Gedurende de korte periode dat de Porsche te koop heeft gestaan werd ik trouw op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. De communicatie was uitstekend. Nadat de nieuwe eigenaar de auto had opgehaald werd het overeengekomen bedrag binnen een uur op mijn rekening gestort. Beter kan niet ! Deze ervaringen met Selected Classics brengen mij tot deze feedback. Als je in dit segment een auto zoekt of te koop wil aanbieden is dit het juiste bedrijf. Leuke bijkomstigheid : Jos en Jur Baggen zijn voor mij geen onbekenden want ik heb vader en zoon beiden als leerling in de klas gehad toen ik nog docent op de middelbare school was. Jur was al op 12 jarige leeftijd een “patrol head “ en ik herinner me dat we na de les vaker over onze gemeenschappelijke passie ( Porsche) spraken. Jos bezat in die tijd ook een 996 en dan werden er ervaringen uitgewisseld. Prachtig om te zien hoe vader en zoon hun passie waar hebben waargemaakt in dit mooie bedrijf.

2022-06-05

...
Colin van Oppen

Jos & Jur zijn autoliefhebbers pur-sang en dit is werkelijk overal in terug te zien. De prachtige showroom vertoont een selectie met de naar mijn inziens mooiste voertuigen verkrijgbaar in de regio. De voertuigen verkeren stuk-voor-stuk in sublieme staat en er wordt echt kosten nog moeite gespaard om ze in elk detail perfect af te leveren. Ongekende service, kwaliteit & passie. Dat mag worden gedeeld!

2022-06-02

...
Richard van den Bergh

Van t begin tot t einde goed en professioneel behandeld. Dealer heeft mooie auto's en zeker n bezoek waard onder t genot van n kopje koffie. Super blij met mijn Porsche Boxster S in showroomstaat. 😁😉👍

2022-04-29

...
Paul Nijenhuis

Wat een geweldige auto. Super netjes was de auto toen ik hem zaterdag op gehaald heb. Gisteren maar even rondje Zeeland gedaan, heel fijn😃. Dank je wel Jur voor de goede service.

2022-04-11

...
Werner Koenen

Van liefhebbers voor liefhebbers! Een waanzinnig mooie collectie automobielen. Met zorg en liefde samengesteld, dat kun je zien. Het komen bekijken en proefrijden is een zeer prettige ervaring. Er wordt alle tijd genomen om alles uit te leggen en te laten zien. De sfeer is heel ontspannen en ongedwongen. Ook het tot zaken komen gaat prettig. Ik had een heel mooie (al zeg ik het zelf) youngtimer in te ruilen en daar is met respect mee omgegaan. In dit segment speelt emotie een grote rol en daarvoor ben je bij Selected Classics aan het juiste adres. Het afhalen van de prachtige (in waanzinnig mooie conditie, van eerste eigenaar met sluitende historie) Z4 was een feestje! Alles geregeld zoals afgesproken, top! Ik kan je Selected Classics warm aanbevelen.

2022-04-08

Neem Contact op 

 

Locatie

Rijksweg noord 49,

6162 AC, Geleen

Openingstijden

Maandag: Op afspraak

Dinsdag: Op afspraak

Woensdag: 10:00 tot 17:30 uur

Donderdag: 10:00  tot 17:30 uur

Vrijdag: 10:00 tot 17:30 uur

Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur

Zondag: Op afspraak

Een afspraak maken buiten de bovenstaande uren is in onderling overleg mogelijk. Ook ‘s avonds en op zondag. 

Stuur een bericht

7 + 11 =