WhatsApp
Reviews | Selected Classics

Reviews

...
Richard van den Bergh

Van t begin tot t einde goed en professioneel behandeld. Dealer heeft mooie auto's en zeker n bezoek waard onder t genot van n kopje koffie. Super blij met mijn Porsche Boxster S in showroomstaat. 😁😉👍

2022-04-29

...
Paul Nijenhuis

Wat een geweldige auto. Super netjes was de auto toen ik hem zaterdag op gehaald heb. Gisteren maar even rondje Zeeland gedaan, heel fijn😃. Dank je wel Jur voor de goede service.

2022-04-11

...
Werner Koenen

Van liefhebbers voor liefhebbers! Een waanzinnig mooie collectie automobielen. Met zorg en liefde samengesteld, dat kun je zien. Het komen bekijken en proefrijden is een zeer prettige ervaring. Er wordt alle tijd genomen om alles uit te leggen en te laten zien. De sfeer is heel ontspannen en ongedwongen. Ook het tot zaken komen gaat prettig. Ik had een heel mooie (al zeg ik het zelf) youngtimer in te ruilen en daar is met respect mee omgegaan. In dit segment speelt emotie een grote rol en daarvoor ben je bij Selected Classics aan het juiste adres. Het afhalen van de prachtige (in waanzinnig mooie conditie, van eerste eigenaar met sluitende historie) Z4 was een feestje! Alles geregeld zoals afgesproken, top! Ik kan je Selected Classics warm aanbevelen.

2022-04-08

...
Werner de Waele

Bij Jur een mooie Z4 (E85) 2.5i 6 cilinder gekocht, in saffier zwart met ‘traumrot’ lederen interieur en met de heerlijke M54 zes cilinder. Een prachtige auto en hoewel van 2005, is de wagen in top conditie en ziet ‘ie er smetteloos uit. Reeds bij de eerste kennismaking met Jur voelde ik me op mijn gemak; hier geen snelle verkooppraatjes en je voelt dat je hier te maken hebt met een liefhebber van dergelijke auto’s. De communicatie in de dagen na de proefrit (woon op 160 km) en uiteindelijke aankoop verliepen in goed overleg, niet gehaast en to the point. De aflevering, inclusief ‘onthulling’, een bloemetje en een mooie fles wijn maakte het af. Nu we een aantal weken verder zijn en er een paar mooie roadtrips door Vlaanderen en Zeeland op hebben zitten, zijn we super tevreden over onze Z4; de auto is een lust voor het oog en top om in te rijden. Kortom, Selected Classics is een super betrouwbaar adres en aanrader om je volgende auto te gaan aanschouwen! Jur, bedankt voor de goede en fijne service. Werner de Waele

2022-03-30

...
Jorin van der Aar

Even een persoonlijk bericht, deze plaats ik niet vaak, maar voor een bedrijf als deze maak ik daar graag een uitzondering voor! Een prachtige BMW 530i benzine uit 2004 geleverd, met slechts 120DKM op de teller. Auto telt 260PK en heeft een atmosferische 6 in lijn met ruim voldoende trekkracht. Hele mooie OxfordGreen uitvoering met beige bekleding, welke er naar mijn mening als nieuw uit ziet. Het is een letterlijke koop op afstand geworden, gezien ik in Noord-Holland woon en het bedrijf is gevestigd in Geleen. Ik ben super fijn en goed geholpen door Jur. De koop was snel gedaan nadat wij beeld hebben gebeld en Jur mij de hele auto van binnen en buiten netjes heeft laten zien, ook het prachtige geluid heb ik te horen gekregen tijdens het videobellen. Vervolgens is de auto bij mij thuis afgeleverd en compleet naar wens, de auto was exact in de staat zoals beschreven en overeengekomen. Twee dagen na levering leek de module in het multimedia systeem kapot te zijn. Na een belletje en uitleg met Jur, heb ik de auto naar een specialist mogen brengen hier in de buurt. Hier is vakkundig een gereviseerde in gezet, kosten nog moeite werden gespaard en de factuur werd direct doorgestuurd naar SelectedClassics. Dit vind ik getuigen van een heel goede service! Ik wil dit bedrijf aan een ieder aanraden die mooie auto's weet te waarderen en een goede service uit Geleen kan gebruiken! Hartelijke groet,

2022-03-22

...
Tom Poussart

Super service! Heel tevreden over het contact met Jos en Jur. Alles duidelijk uitgelegd. Een aanrader om hier je auto te kopen! Heel blij met mijn Cayman😄

2022-02-28

...
Max Slomp

2 maanden geleden hier een Golf GTi youngtimer (zonder garantie) gekocht. Werd heel professioneel en vriendelijk ontvangen. En echt hartstikke blij met mijn nieuwe auto! Een week na de aankoop bleek er toch een klein probleempje mee te zijn, en ondanks dat ik geen garantie had, toch even contact gezocht met Jur. Dat hebben ze uiteindelijk super netjes opgelost!

2022-01-15

...
Melle Kiers

Afspraak gemaakt voor een proefrit. Nette en eerlijke service! Nemen klanten serieus en investeren tijd. Complimenten aan Jur!

2022-02-19

...
Joep Verboeket

Mooie young timer bij Jur (en vader Jos) gekocht. Hartelijke ontvangst, prettig onderhandeld, en na een week gereden te hebben in mijn A4 kan ik niets anders zeggen dan dat ik een prachtige koop heb gedaan bij familiebedrijf Selected-Classics. Pa en zoon zijn liefhebbers met verstand van zaken. Aanrader.

2022-02-15

...
Ron de Rooij

Ik heb even gewacht met mijn review, want ik had een slechte ervaring met een ander bedrijf dat ook 2e hands Porsches verkoopt: en 'the proof of the pudding is in the eating' ... Mijn verwachtingen zijn bij Selected Classics/Jur op alle vlakken overtroffen: we hebben een top auto gekocht, zeer duidelijke en eerlijke uitleg over de auto, gastvrije ontvangst door Jur en later ook zijn vader en moeder. Ik kan niet anders dan dit bedrijf super maar dan ook super aanbevelen bij andere mensen. En als mensen mij persoonlijk willen benaderen, sta ik daar ook zeker voor open. Dank Jur!

2022-02-18

...
Lorenzo Bosmans

Jur is een eerlijke en betrouwbare partij om zaken mee te doen. Hij heeft de juiste kennis en passie!

2021-08-15

...
Julie Nijsten

Fantastische service. Betrouwbaar en snel! Heel erg blij met mijn eerste auto. Een fijne ervaring en daarmee beveel ik Selected Classics aan. In de toekomst kom ik zeker terug bij dit super bedrijf. Dank je wel Jur!

2022-01-25