SelectedClassics
Passion, Enthusiasm, Trust

Aankoopadvies

Aankoopadvies

Uw perfecte occasion niet in onze voorraad? Wij helpen u graag met uw zoektocht naar de perfecte auto, of dit nu een supercar, classiccar, youngtimer of occasion is. Voor alles kunt u bij ons terecht. Ons doel: u ontzorgen en uw droom realiseren.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het aankopen van een nieuwe auto is een spannend traject, het vereist know how om tot de juiste aankoop te komen. Hierin willen wij u graag volledig van dienst zijn, wij adviseren, onderhandelen en wikkelen het volledige aankoopproces voor u af, tot en met een perfecte aflevering van de door u gewenste auto.

Het traject:

Contact met de verkopende partij Controle van het voertuig door middel van een check van het chassisnummer Controle van de (onderhouds) historie van het voertuig Bezichtiging van de auto Schade onderzoek Documenten controle Prijsonderhandeling Afwikkeling van het gehele aankoopproces Transport RDW keuring en BPM Aangifte Reiniging in- en exterieur Tegen meerprijs en indien gewenst en/of noodzakelijk : onderhoudsbeurt, professionele reiniging in- en exterieur met lakverzegeling

Voor deze diensten berekenen wij de volgende kosten:

Kilometervergoeding: Eur 0.20/km Transport: Eur 0.70/km Percentage aankoopprijs in overleg