WhatsApp
Financiering | Selected Classics

financiering

In samenwerking met onze partner DTC financiering bieden wij u de mogelijkheid om voor elke auto uit ons aanbod een passende financiering te verkrijgen. 

Het is inmiddels niet ongebruikelijk dat mensen er voor kiezen om niet het gehele bedrag bij aanschaf van een auto in een keer te willen betalen en dus kiezen voor een financiering (ongeveer 70% van alle aankopen).  

DTC: “wij zijn al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van financieren en werken samen met meer dan 15 verschillende aanbieders” Zo kunnen zij u tegen het scherpste tarief een financiering aanbieden. 

Voor de duidelijkheid; wij hebben hier zelf geen financieel belang bij, wij willen u louter de dienst aanbieden om zo goed mogelijk onze occasions aan te kunnen bieden. 

Mocht u zelf geen zin/tijd hebben dan kunnen wij ter plekke voor u in samenwerking met DTC een duidelijk en passend aanbod doen. 

 

 

Bereken hier

Online Calculator

Er wordt nu aan onze calculator gewerkt, binnenkort kunt u hier direct uw premi berekenen.

WIj nemen contact met u op

Heeft u interesse of een vraag over onze financieringsmogelijkheden;  Laat dan hier uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

 

14 + 6 =

Neem Contact op 

 

Locatie

Rijksweg noord 49,

6162 AC, Geleen

Openingstijden

Maandag: Op afspraak

Dinsdag: Op afspraak

Woensdag: 10:00 tot 17:30 uur

Donderdag: 10:00  tot 17:30 uur

Vrijdag: 10:00 tot 17:30 uur

Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur

Zondag: Op afspraak

Een afspraak maken buiten de bovenstaande uren is in onderling overleg mogelijk. Ook 's avonds en op zondag. 

Stuur een bericht

7 + 9 =